OFFICIEEL: Oostende durft geen gokje wagen en blijft vertrouwen op Vanderhaeghe

OFFICIEEL: Oostende durft geen gokje wagen en blijft vertrouwen op Vanderhaeghe

29 april - 17:20
1

Het heeft even geduurd, maar Yves Vanderhaeghe heeft dan toch goed nieuws gekregen. Het bestuur van KV Oostende heeft besloten om samen verder te bouwen aan de toekomst van de club. Vanderhaeghe mocht aan 't zeetje een contractverlenging voor twee seizoenen ondertekenen.

Dat KVO opgetogen is over dat nieuws, blijkt uit de manier waarop het de nieuwe deal met haar trainer de wereld instuurt. In een filmpje in ware James-Bond-stijl, met Vanderhaeghe zelf in de hoofdrol, worden alle details duidelijk. Hoewel het casino van Oostende het decor vormt van de video, hebben De Kustboys dus niet besloten om een gokje te wagen binnen de technische staf.

Voor Vanderhaeghe komt er zo een vervolg aan een verhaal dat eigenlijk nog maar aan haar eerste hoofdstukken toe is. Pas afgelopen februari kwam de ervaren kracht aan boord bij KVO, dat op zoek moest naar een nieuwe hoofdcoach na het vertrek van Alexander Blessin richting Genoa FC. In de laatste maanden van het reguliere seizoen verzekerde Vanderhaeghe vervolgens het behoud op het hoogste niveau, al waren de resultaten nu ook niet om over naar huis te schrijven. Enkel tegen Standard Luik (1-0) en KAS Eupen (0-2) werd nog gewonnen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie