Bodø/Glimt doet aangifte tegen Roma: 'Ze overspoelen de media met onwaarheden'

Bodø/Glimt doet aangifte tegen Roma: 'Ze overspoelen de media met onwaarheden'

08-04-2022 18:00
1

Bodø/Glimt gaat aangifte doen tegen AS Roma-keeperstrainer Nuno Santos. Het Romeinse staflid viel tijdens het Conference League-duel (2-1) Bodø-trainer Kjetil Knutsen aan na een woordenwisseling. 

"We zien geen andere optie dan aangifte te doen tegen Nuno Santos", stelt algemeen directeur Frode Thomassen op de clubsite. "Dit is onacceptabel gedrag. Het is systematische provocatie, manipulatie en fysiek geweld tegen onze trainer. We zijn ervan overtuigd dat een objectief orgaan de onjuiste beweringen van Roma van tafel veegt."

De aangifte van de Noren is een reactie op de beschuldigingen van Roma. Uit de lezing van de Italianen bleek dat Knutsen zich schuldig had bevonden aan het plegen van geweld. Volgens Roma-aanvoerder Lorenzo Pelligrini zou Knutsen juist Santos hebben aangevallen in plaats van andersom. Bodø heeft een video van het voorval in handen en dreigt hiermee naar de UEFA te stappen.

"We roepen de UEFA op deze video openbaar te maken", klinkt het. "Roma overspoelt de media met onwaarheden en probeert zo het eigen onsportieve gedrag te verbloemen. Wij weten dat er een video is waarop te zien is dat onze trainer wordt aangevallen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie