Anderlecht komt thuisblijvers tegemoet: groot scherm en fandorp aan Atomium

Anderlecht komt thuisblijvers tegemoet: groot scherm en fandorp aan Atomium

8 april - 13:58
0

Voor het eerst sinds 2015 staat RSC Anderlecht nog eens in de bekerfinale en dat spreekt tot de verbeelding van een heleboel supporters. Aangezien niet iedereen een ticketje voor het Koning Boudewijnstadion kan bemachtigen, heeft Marc Coucke al een groot scherm geregeld in het Lotto Park. Op haar website geeft paars-wit nu wat bijkomende informatie.

Geen twijfel mogelijk: de finale van de Croky Cup leeft enorm bij de Anderlecht-aanhang. In totaal hebben zo'n 40.000 mensen een aanvraag ingediend om erbij te zijn op de Heizel, waar KAA Gent als tegenstander in de arena zal duiken. Aangezien elke clubs slechts 20.000 plaatsen ter beschikking stelt, zijn heel wat fans uit de boot gevallen. Zij hoeven echter niet in de kou te blijven staan.

Zoals voorzitter Coucke zelf al had aangekondigd via zijn Twitter-profiel, heeft Anderlecht overeenstemming bereikt met politie en gemeente om een groot scherm te plaatsen in het Lotto Park. Mensen die geen ticketje hebben kunnen bemachtigen voor de Heizel, kunnen de finale daar vanop de eerste rij volgen. Rond het Lotto Park komt ook een fandorp. Anderlecht belooft dat het er alles aan zal doen om de bekersfeer ook in en rond het eigen stadion te doen leven.

Voor de gelukkigen die wél aanwezig zullen zijn in het Koning Boudewijnstadion, komt er overigens ook een fandorp. Dat zal, naar goede gewoonte, haar tenten optrekken in de schaduw van het Atomium. Enkel mensen met een ticket voor de finale zelf zijn daar welkom.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie