'Ten Hag kan bij eventuele overstap naar United rekenen op komst van topspits'

'Ten Hag kan bij eventuele overstap naar United rekenen op komst van topspits'

28-03-2022 10:30
1

Erik ten Hag krijgt volgend seizoen bij Manchester United mogelijk te maken met een volledig gerenoveerde selectie. De trainer van Ajax, die in de belangstelling staat van The Mancunians, mag verwachten dat de clubleiding op Old Trafford de portemonnee trekt.

Het is namelijk de bedoeling dat er een spits, twee middenvelders en een rechtsbuiten naar het rode deel van Manchester worden gehaald. Dat schrijft The Athletic. Een aanvalsleider heeft prioriteit, aangezien Edinson Cavani een dagje ouder wordt, Mason Greenwood beschuldigd wordt van mishandeling en verkrachting en Anthony Martial al verhuurd is aan Sevilla.

Harry Kane is de gedroomde kandidaat. Afgelopen zomer wilde United de Engelsman al binnenhalen, maar vanwege financiële restricties na de transfer van Jadon Sancho naar Old Trafford kon dat nog niet. Een jaar later is er wel van alles mogelijk en zullen The Red Devils gaan proberen om de topspits los te weken bij Tottenham Hotspur. Daar heeft hij nog een contract tot medio 2024.

Mocht Kane toch niet haalbaar blijken, dan komt een oude bekende van Ten Hag in beeld. Darwin Núnez, de spits van Benfica die in de achtste finale van de Champions League de winnende maakte tegen Ajax, geldt als alternatief.