Gerrard en Davids onder de indruk: 'De keuze van Barça voor hem was geniaal'

Gerrard en Davids onder de indruk: 'De keuze van Barça voor hem was geniaal'

28-03-2022 21:40
7

Edgar Davids en Steven Gerrard zijn zeer te spreken over het werk dat Xavi verricht bij FC Barcelona. De twee zien dat de aanstelling van de Spanjaard als trainer erg goed uitpakt.

Na afloop van een benefietwedstrijd tussen legendes van Barcelona en Liverpool krijgt Gerrard vragen over Xavi. "De keuze voor hem is geniaal geweest", vertelt de manager van Aston Villa tegenover de clubkanalen van Barça. "Xavi heeft Barça in zijn DNA en kent natuurlijk speelstijl die iedereen in Barcelona wil zien. Na een moeilijke periode lijkt het erop dat ze terug zijn waar ze horen. Dat is erg goed om te zien, als fan."

Edgar Davids, die ook op het veld stond bij de benefietwedstrijd, is eveneens onder de indruk van het huidige Barcelona. "Het gaat fantastisch. Het is mooi om te zien dat Barcelona weer goed speelt een veel goals maakt."

Xavi staat nu zo'n vijf maanden voor de groep bij Barcelona. De oud-middenvelder werd aangesteld na het ontslag van Ronald Koeman. Onder Xavi is Barcelona naar de derde plek in La Liga geklommen.