'Bayern rekent niet op Anderlecht-huurling Zirkzee en denkt aan verkoop'

'Bayern rekent niet op Anderlecht-huurling Zirkzee en denkt aan verkoop'

26-03-2022 16:16 Laatste update: 16:17
11

Het is nog verre van duidelijk waar de toekomst van Joshua Zirkzee ligt. De Nederlander wordt door RSC Anderlecht tot het einde van het seizoen gehuurd en keert daarna in principe terug naar Bayern München. Al kan hij ook voor een andere club spelen.

Eerder gaf Zirkzee nog aan dat hij droomt van een doorbraak bij Bayern München, maar op die woorden is hij deze week nog teruggekeerd. De Nederlander lijkt te beseffen dat een nieuwe kans bij Bayern moeilijk wordt en zoekt dus mogelijk al naar andere oplossingen.

Volgens Spox gelooft men bij Bayern ook niet meteen in een doorbraak van Zirkzee en zoekt het dus ook naar een definitieve oplossing voor hem. Het wil de Nederlandse aanvaller graag verkopen en verlangt naar verluidt een som tussen de tien en twaalf miljoen euro.

Onder andere Fenerbahçe en West Ham United zouden al interesse tonen om Zirkzee definitief over te nemen. Voor Anderlecht, waar Zirkzee dit seizoen vijftien keer voor wist te scoren in 38 wedstrijden, lijkt die prijs iets te stevig te zijn.