Priske: Club Brugge is nog altijd de beste ploeg van België

Priske: "Club Brugge is nog altijd de beste ploeg van België"

27 February - 10:00
1

Brian Priske staat vandaag met Royal Antwerp FC voor een zeer belangrijke wedstrijd: de topper tegen Club Brugge. Wie de drie punten pakt in Jan Breydel kruipt dichter bij leider Union Saint-Gilloise. In Het Nieuwsblad blikte Priske vooruit op die topaffiche.

Tegen Club Brugge kan Priske zo goed als op zijn hele spelerskern rekenen. "Enkel Viktor Fischer en Björn Engels ontbreken nog, maar Manuel Benson staat intussen weer op het veld", liet Priske optekenen. Dat Charles De Ketelaere niet meedoet tegen Antwerp vanwege een blessure en een coronabesmetting verandert voor Priske niet zoveel. "We spelen nog altijd tegen de beste ploeg van België. In zijn plaats komt gewoon een andere topspeler", aldus de trainer van Antwerp.

Priske wees erop dat Club voor hem een team is dat nog aan het groeien is, met een nieuw systeem en een nieuwe coach. "De laatste weken was er wel al beterschap te zien, maar dan nog liggen er voor ons mogelijkheden", zei Priske die stelde dat Antwerp Club Brugge zeker op defensief vlak kan pijn doen. "Ik verwacht dan ook veel van onze aanvallers. Als zij zondag hun job doen, zullen we heel veel kansen krijgen.” 

Na 28 wedstrijden staat Club Brugge op plaats twee met 54 punten. Dat is een puntje meer dan eerste achtervolgers Antwerp. RSC Anderlecht telt 52 punten nadat het zaterdag door een brilscore tegen OH Leuven liet liggen om (even) naar de tweede plaats te springen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie