'Naast schouderblessure test De Ketelaere ook positief op corona'

'Naast schouderblessure test De Ketelaere ook positief op corona'

25-02-2022 07:00 Laatste update: 07:20
29

Donderdag kwam het nieuws naar buiten dat Charles De Ketelaere er zondag niet kan bij zijn in de topper tegen Royal Antwerp FC. De aanvaller van Blauw-Zwart liep namelijk een schouderblessure op. Daarbovenop zou De Ketelaere ook besmet zijn met het coronavirus, zo meldde Het Laatste Nieuws.  

Na een pijnlijke val op training werd De Ketelaere afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar bleek dat het niet om een ernstig letsel gaat. Daar bleek ook dat hij een coronabesmetting had opgelopen en daardoor mist hij de clash tegen Antwerp.

In het kamp van The Great Old zal men niet per se rouwig zijn dat De Ketelaere er niet bij zal zijn zondag. De 20-jarige aanvaller was dit seizoen al goed voor twaalf goals en zeven assists in 28 wedstrijden. Het is voor het eerst dit seizoen dat CDK een volledige wedstrijd mist, want tot nu toe speelde hij bijna iedere minuut.

De Ketelaere mist mogelijk ook de terugwedstrijd van de Beker van België tegen KAA Gent. Die wedstrijd staat gepland voor woensdag 2 maart. Club Brugge verdedigt er een 1-0 uit de heenwedstrijd.