Anderlecht hoopt op jackpot voor basispion: Dat lijkt te hoog te zijn

Anderlecht hoopt op jackpot voor basispion: "Dat lijkt te hoog te zijn"

24-02-2022 16:00
11

RSC Anderlecht staat sowieso weer voor een drukke transferzomer en lijkt enkele sterkhouders te moeten laten gaan. Daar is Michael Murillo er één van, die al even aast op een transfer. Anderlecht hoopt echter de jackpot te kunnen vangen, al is het nog maar de vraag of dat ook zal gebeuren.

Bij La Dernière Heure klinkt het dat Anderlecht een bedrag van zo'n vijf miljoen euro verlangt voor Murillo, maar volgens een anonieme makelaar moet paars-wit niet hopen op die som. "Dat lijkt mij een beetje hoog te zijn", vertelt hij in het dagblad.

Volgens hem zal Murillo Anderlecht dan ook minder gaan opleveren. "Je moet ook realistisch zijn en clubs investeren het minst in een rechtsachter. Als Anderlecht 4 miljoen euro kan vangen, zou dat zeer mooi zijn. Zeker gezien zijn leeftijd", klinkt het.

Van concrete interesse is er nog geen sprake, al dacht Spartak Moskou afgelopen zomer wel aan de komst van de 26-jarige Panamees. Anderlecht wees het, te lage bod, echter af. Bij Anderlecht heeft Murillo nog een contract tot medio 2025.