Vanhaezebrouck: Dat was veel gevaarlijker dan wat Samoise deed

Vanhaezebrouck: "Dat was veel gevaarlijker dan wat Samoise deed"

23-02-2022 09:45
9

KAA Gent speelt vandaag haar inhaalwedstrijd tegen RFC Seraing. Voor die wedstrijd moet Gent-trainer Hein Vanhaezebroeck enkele spelers missen, waaronder Matisse Samoise die geschorst is na zijn rode kaart van tegen Eupen. Daarop blikte Vanhaezebroeck nog terug.

"Ik zag gisteren ook zo'n fase met Thorstvedt, die foutief werd afgestopt door een speler van KV Mechelen", zei Vanhaezebrouck op de persconferentie. "Die speler kwam te laat en raakte de enkel van Thorstvedt. Dat was veel gevaarlijker dan wat Samoise deed", stelde de trainer van de Buffalo's. "De scheidsrechter heeft gewoon een fout gegeven voor Genk, waaruit ze gescoord hebben."

Verder moet Gent nog enkele spelers missen. Roman Bezus revalideert nog van een blessure. "Hij heeft al een paar trainingen meegedaan met de groep, dat verliep goed, maar hij is nog niet 100%", zei Vanhaezebrouck. "Darko Lemajic is gevallen op zijn hoofd en heeft pijn aan zijn nek, dus hij zal er ook niet bij zijn." Verder zullen ook Julien De Sart en Joseph Okumu er niet bij zijn tegen Seraing.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie