Neymar praat over nieuw avontuur: Je hebt daar drie of vier maanden vakantie

Neymar praat over nieuw avontuur: "Je hebt daar drie of vier maanden vakantie"

21 February - 15:12
4

Neymar wil in de toekomst graag naar de Major League Soccer. Daar heeft de vedette van Paris Saint-Germain niet alleen sportieve motieven voor.

Neymar verklapte op een Twitch-event, waarbij ook landgenoot Ronaldo aanwezig was, dat hij op termijn naar de Verenigde Staten wil verhuizen. "Ik wil daar graag voetballen, minstens één seizoen", zei de dertigjarige Braziliaan. Waarom hij de American Dream ambieert, is voor Neymar klip en klaar. "Het is een korte competitie. Je hebt drie of vier maanden vakantie, daardoor zou ik er nog meerdere jaren kunnen spelen."

Ronaldo begrijpt de wens van Neymar wel. "Ik denk dat de VS de chillste plek is om naartoe te gaan. Je hebt er veel beroemdheden. Door hun cultuur zijn ze het meer gewend om celebrities te zien." Neymar heeft bij PSG nog een contract tot medio 2025. Negen jaar geleden verliet hij Brazilië voor FC Barcelona. Of hij ooit nog terugkeert naar Brazilië, laat hij in het midden. "Ik weet het niet. De ene dag wil ik dat wel, maar andere dag weer niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie