Knappe cijfers: De Ketelaere doet even goed als De Bruyne bij KRC Genk

Knappe cijfers: De Ketelaere doet even goed als De Bruyne bij KRC Genk

03-02-2022 20:15
3

Charles De Ketelaere kroonde zich woensdag nog eens tot matchwinnaar door in het 0-1 gewonnen duel tegen KAA Gent het enige doelpunt te scoren. De aanvaller van Club Brugge lijkt aan zijn laatste maanden in België bezig. Dat bewijzen ook zijn cijfers.

De Ketelaere kreeg vorig seizoen de kritiek dat hij te weinig scoorde of assists gaf, maar daar is dit seizoen niets meer van te merken. Dat euvel heeft hij helemaal opgelost dit seizoen en de aanvaller kan bij Club Brugge schitterende statistieken voorleggen.

Na zijn doelpunt tegen KAA Gent staat de teller van De Ketelaere al op veertien stuks dit seizoen. Daarnaast was hij ook al goed voor negen assists, waarmee hij nu al kan terugblikken op een mooie campagne.

Met die veertien doelpunten en negen assists doet De Ketelaere het nu al even goed als Kevin De Bruyne, die in zijn laatste seizoen bij KRC Genk goed was voor acht doelpunten en vijftien assists. De toen twintigjarige De Bruyne bekroonde zijn topseizoen met een transfer naar Chelsea. Staat De Ketelaere ook een toptransfer te wachten?