Beerschot kan nog eens juichen en pakt drie belangrijke punten tegen OHL

22-01-2022 20:20
5

K. Beerschot V.A weet weer wat winnen is. Het heeft even geduurd, maar wist toch nog eens de drie punten te pakken. Na een mooie comeback tegen Oud-Heverlee Leuven werd het 3-1 voor de Antwerpenaren.

De opdracht voor Beerschot is de komende weken duidelijk. Het moet punten sprokkelen en wanneer mogelijk ook liefst een driepunter. Tegen OH Leuven begon het alvast niet al te best, met een vroeg doelpunt voor Siebe Schrijvers.

Een fraaie vrije trap van Mauricio Lemos bracht daar voor het half uur nog verandering in. De Uruguayaan zorgde voor de 1-1 en bracht Beerschot weer in de partij. Via een kopbaldoelpunt van Joren Dom werd nog voor rust de situatie helemaal omgedraaid.

De tweede helft zorgde niet voor beterschap bij OHL, dat op doelman Runarsson moest rekenen om hen in de wedstrijd te houden. De grootste kansen waren voor thuisploeg Beerschot, maar doelpunten puurden de Kielse Ratten daar niet uit.

Een goal leken we niet meer te gaan zien, tot Jan Van den Bergh in het absolute slot de zege voor Beerschot helemaal veilig kon stellen. Hij zorgde voor de 3-1 eindstand.