Rode Duivels verwelkomen Vermaelen in nieuwe rol: ‘Eerste dag op kantoor'

Rode Duivels verwelkomen Vermaelen in nieuwe rol: ‘Eerste dag op kantoor'

21 januari - 14:35 Laatste update: 21 januari - 14:35
Rode Duivels 16 Reacties

Thomas Vermaelen is door de Belgische voetbalbond voorgesteld als de nieuwe assistent van bondscoach Roberto Martinez. De ex-speler van onder Ajax, FC Barcelona en Arsenal zet een punt achter zijn spelerscarrière.

De Verminator stopt zijn carrière als voetballer en gaat aan de slag als coach. “Ik zie uit naar deze uitdaging en ik ben zeer vereerd, gelukkig en vooral dankbaar om de Rode Duivels voor te bereiden voor de wereldbeker in Qatar als één van de assistenten van Roberto Martinez”, zegt Vermaelen op de website van de RBFA.

Vermaelen zag zijn contract niet verlengd worden in Japan bij Vissel Kobe. De verdediger heeft altijd volgehouden om door te gaan tot na het WK in Qatar, maar die plannen zijn aldus gewijzigd. Na het vertrek van assistent Shaun Maloney naar Hibernian was Martinez nog op zoek naar een nieuwe assistent. Vermaelen heeft 85 caps achter zijn naam staan.

Update: Thomas Vermaelen is aan zijn nieuwe uitdaging bij de Rode Duivels begonnen. De voormalige verdediger wordt assistent van bondscoach Roberto Martinez en begon aan zijn eerste dag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie