'Newcastle United wil ver gaan voor Lingard van Manchester United'

'Newcastle United wil ver gaan voor Lingard van Manchester United'

Newcastle United praat met Manchester United over Jesse Lingard. De club is bereid ver te gaan om de middenvelder in januari binnen te halen, meldt de Engelse kwaliteitskrant The Times.

Newcastle heeft contact gezocht met de clubleiding van Manchester United, waar Lingard tegenwoordig een reserverol heeft. De huurfee bedraagt naar verluidt een kleine 2,5 miljoen euro en Newcastle is bereid dat neer te leggen en wil ook het salaris van Lingard volledig overnemen. Hij staat voor 95.000 euro per week op de loonlijst op Old Trafford. Lingard zou in een klap de bestbetaalde speler van de club worden. Het geeft aan dat Newcastle United na de overname ineens veel meer financiële slagkracht heeft. 

Volgens Sky Sports staat Lingard open voor Newcastle United. Niet alleen omdat hij bij die club aan spelen toe kan komen, ook omdat zijn vriend Kieran Trippier daar speelt. Het contract van Lingard bij Manchester United loopt aankomende zomer af. Lingard werd in de winterstop van vorig jaar al verhuurd aan West Ham United, waar hij indruk maakte.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie