OFFICIEEL: Vorogovsky (ex-Beerschot) van Kazachstan naar Molenbeek

OFFICIEEL: Vorogovsky (ex-Beerschot) van Kazachstan naar Molenbeek

18 januari - 12:45 Laatste update: 16:47
Proximus League 0 Reacties

Yan Vorogovsky komt terug in België spelen, weet Gazet Van AntwerpenDe ex-speler van Beerschot wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan RWDM.

Vorogovsky vertrok afgelopen zomer gratis bij Beerschot voor een avontuur bij Kairat Almaty in zijn thuisland Kazachstan. Daar liep de competitie in oktober al af. RWDM zoekt nog een extra linksachter en zou nu een deal hebben om Vorogovsky voor zes maanden te huren. 

RWDM was deze winter al bijzonder actief op de transfermarkt. Het haalde al de centrale verdediger Kurdic en de middenvelder Montes. De bekendste naam op het verlanglijstje is ongetwijfeld Igor De Camargo. RWDM wil de 38-jarige spits graag ophalen bij KV Mechelen, maar die transferdeal is nog niet rond. 

RWDM is momenteel derde in Eerste Klasse B, op één puntje van nummer twee Waasland-Beveren. De Brusselaars zijn dus zeker nog niet uitgeteld voor promotie. 

Update: De transfer van Vorogovsky naar RWDM is volledig rond. Dat meldt Kairat Almaty. De ploeg uit Kazachstan verhuurt de voormalige speler van Beerschot voor een half jaar aan de ploeg uit Brussel. RWDM versierde ook een aankoopoptie op de verdediger. 

foto: Kairat Almaty 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie