OFFICIEEL: Wouters moet Van Damme doen vergeten bij KV Mechelen

OFFICIEEL: Wouters moet Van Damme doen vergeten bij KV Mechelen

12-01-2022 14:00 Laatste update: 19:16
1

KV Mechelen kan na het vertrek van Joachim Van Damme een nieuwe middenvelder gebruiken. Daarvoor heeft Malinwa het vizier nu gericht op Dries Wouters, de ex-speler van KRC Genk.

Dat weet men bij Gazet van Antwerpen. Volgens het regioblad heeft KV Mechelen al een akkoord bereikt met zijn club Schalke 04 om de middenvelder tot het einde van het seizoen verhuren. Hij moet bij Malinwa de naar Standard vertrokken Van Damme doen vergeten.

Wouters verliet afgelopen zomer KRC Genk voor een avontuur bij het Duitse Schalke 04, maar kwam daar mede door blessures amper aan spelen toe. Tot op heden kwam hij nog maar drie keer uit voor de Duitsers, waarvan één invalbeurt. Zijn laatste minuten in de competitie dateren inmiddels al van 25 september.

Ook bij KV Mechelen is Wouters niet zeker van een basisplek, maar is er wel meer hoop op speelminuten. Hij zal bij de ploeg van Wouter Vrancken de concurrentie moeten aangaan met onder andere Samuel Oum Gouet (die momenteel op de Afrika Cup zit) en Vinicius Souza.

Update: Via de officiële kanalen heeft KV Mechelen nu ook de komst van Wouter bekend gemaakt. Hij komt over van Schalke 04.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie