Dost krijgt nieuwe kans bij Club Brugge: Kan alleen maar beter

Dost krijgt nieuwe kans bij Club Brugge: "Kan alleen maar beter"

10-01-2022 11:00 Laatste update: 11:59
13

Bas Dost lijkt een nieuwe kans te gaan krijgen bij Club Brugge. De Nederlander speelde nauwelijks onder Philippe Clement, maar mag met opvolger Alfred Schreuder op meer minuten hopen.

Dost klinkt alvast hoopvol bij NOS. "Voor mij kan het alleen maar beter, ja. Een jaar geleden kwam ik hier toe. Ik speelde alles en we werden kampioen, dus dan was er natuurlijk euforie. Zo begin je dan ook aan het nieuwe seizoen, maar dan werd er na drie wedstrijden besloten dat ik eruit moest en vanaf dat moment heb ik heel weinig gespeeld."

Dost weet niet waarom hij zo weinig heeft gespeeld. "Ja, zeg het maar. Je kan dat aan de speler vragen, maar ook aan de desbetreffende trainer. Ik heb de hele tijd m'n stinkende best gedaan en gehoopt op m'n kansen. Ik heb er nog een paar gekregen en dan heb ik ook het één en ander laten zien, maar het mocht niet baten. Het was vervelend, maar nu is er weer een nieuwe situatie en we gaan het zien."

Dost stond afgelopen zaterdag alvast in de basis tegen Puskas Akademia, een oefenmatch die met 1-0 werd gewonnen. Mag hij ook zaterdag starten tegen STVV?

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie