Het is mogelijk dat er nog spelers vertrekken bij Union

"Het is mogelijk dat er nog spelers vertrekken bij Union"

09-01-2022 21:04

Union is bezig aan een goed seizoen en lijkt dit seizoen mee te willen en gaan strijden voor de titel. Het maakte zich al sterk dat alle sterkhouders ook zullen blijven, maar is dat ook echt het geval?

Volgens kapitein Teddy Teuma is het namelijk goed mogelijk dat er enkele sterkhouders toch gaan vertrekken bij de Brusselse club. "Dat is mogelijk. De carrière van iedereen eindigt niet bij Union en we weten dat sommige teams hun zinnen hebben gezet op nogal wat spelers", is hij eerlijk bij La Dernière Heure.

Het bestuur is echter niet van plan om sterkhouders te laten gaan, weet ook Teuma. "Het zal moeilijk zijn om iedereen te behouden, ook al zal het management er alles aan doen. Sommigen gaan misschien mee op de golf van succes om een groot contract te krijgen of te tekenen bij een grote club”, klinkt het.

Is ook Teuma één van die mogelijke vertrekkers? Hij sluit niets uit. "Ik voel mij zeer goed bij Union en ik geloof heel sterk in het project. Maar ik sluit geen deuren. Als de kans om deel te nemen aan een ambitieus nieuw project zich voordoet, waarom niet", houdt hij de deur op een kier voor een transfer.