Openda (Club Brugge) wil ook in 2022 overtuigen: Moet ik iedereen laten zien

Openda (Club Brugge) wil ook in 2022 overtuigen: "Moet ik iedereen laten zien"

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 10:15do 13-01-2022 om 10:15

Loïs Openda koos dit seizoen opnieuw voor een uitleenbeurt en ging van Club Brugge opnieuw richting Vitesse. Daar is de snelle spits bezig aan een goed seizoen en wist hij al dertien keer te scoren. Openda kan tevreden terugblikken op zijn eerste seizoenshelft.

Na een uitleenbeurt aan Vitesse leek er voor Openda opnieuw geen basisplek weggelegd bij Club Brugge, waardoor hij koos voor een terugkeer naar de Nederlandse club. "Ik vond dat het goed was voor mijn carrière om terug te komen voor een tweede seizoen bij Vitesse", zegt Openda op de website van Vitesse. "Om mijzelf te verbeteren zodat ik de volgende stap zou kunnen maken", aldus de spits.

Openda wist in 2021 al flink wat te scoren en hoopt dat in 2022 te kunnen blijven doen. "Ik sta nu op hetzelfde aantal doelpunten als vorig seizoen. Nu moet ik iedereen laten zien dat dit seizoen beter is dan afgelopen seizoen, omdat de seizoenen best wel verschillen van elkaar. En dat terwijl ik nu al net zoveel doelpunten heb gemaakt als vorig seizoen. Ik moet gewoon op deze manier doorgaan."

Openda was dit seizoen goed voor dertien doelpunten en drie assists in 27 wedstrijden bij Vitesse. Hij heeft nog een contract tot medio 2024 bij Club Brugge, waar hij na de komst van Alfred Schreuder mogelijk mag hopen op een nieuwe kans volgend seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws