Ganaye (KVO) reageert na komst van Sakamoto: “De Japanse markt is interessant

Ganaye (KVO) reageert na komst van Sakamoto: "“De Japanse markt is interessant"

05-01-2022 10:44
0

KV Oostende heeft zich versterkt met de creatieve middenvelder Tatsuhiro Sakamoto. De speler landt woensdagnamiddag in België, legt donderdag dan eerst nog z’n medische testen af, om daarna aan te sluiten bij de groep.

De Japanner wordt gehuurd met een aankoopoptie op het einde van dit seizoen. Gauthier Ganaye, jonge CEO van Oostende, lijkt alvast tevreden met de nieuwe aanwinst. “De Japanse markt is interessant omdat de spelers er overwegend technisch sterk zijn en een goede mentaliteit hebben. Dat is ook het geval voor Sakamoto. Hij is snel en dribbelvaardig en als polyvalente speler kan hij zowel op de flank als centraal uit de voeten.”

Snel inzetbaar
“Hij kan onze ploeg een extra dosis creativiteit bezorgen en levert ook assists en goals af. Met hem, Kyle Duncan en Alessandro Albanese hebben we nu al drie spelers vastgelegd en de transferperiode is pas gestart,” vertelt Ganaye aan de website van KV Oostende. “Dat was ook onze bedoeling, spelers aantrekken die snel inzetbaar zijn. We kijken nu gericht verder waar we ons nog kunnen versterken.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie