OFFICIEEL: Sint-Truiden gunt 'veelbelovende' doelman zijn eerste profcontract

OFFICIEEL: Sint-Truiden gunt 'veelbelovende' doelman zijn eerste profcontract

30-12-2021 16:01 Laatste update: 16:07
1

Het bestuur van Sint-Truiden zal weer enkele zieltjes extra winnen bij haar aanhang. De sportieve cel heeft namelijk besloten om Keo Boets een profcontract voor te schotelen, het allereerste uit zijn nog prille carrière. Dat ondertekende de jongeling met graagte.

Via haar officiële kanalen heeft STVV verheugd aangekondigd dat Boets zich nu officieel een profvoetballer mag worden. De talentvolle doelman is pas zeventien, maar liet knappe dingen zien in de jeugdcategorieën. Bij de beloften van STVV is hij een vaste waarde onder de dwarsligger en sinds het einde van vorig seizoen mag hij ook geregeld meetrainen met het A-elftal.

Voor hoe lang Boets getekend heeft op Stayen, maakt de club niet bekend. In het persbericht wordt hij wel omschreven als een 'veelbelovende' doelman. Dat Boets ook bij de nationale U19 vaak een selectiebrief in de bus krijgt, doet alvast het beste verhopen. De supporters van STVV zullen het nieuws graag horen. Hier en daar wordt wel eens gemord omdat hun club onder het Japanse bestuur minder familiaal aanvoelt.