Verschaeren spreekt over toekomst bij Anderlecht “Dat is het ideale scenario”

Verschaeren spreekt over toekomst bij Anderlecht “Dat is het ideale scenario”

18-12-2021 07:00
7

Yari Verschaeren speelt de afgelopen weken sterk bij RSC Anderlecht. De Rode Duivel werd eerder al genoemd bij onder meer AC Milan. Tegenover Het Nieuwsblad laat de middenvelder zich uit over zijn toekomst.

Verschaeren werd nadrukkelijk in beeld gebracht bij AC Milan. “Ach, er wordt zoveel gezegd. Je moet dat niet allemaal geloven. Ik speel hier van mijn tien jaar en bijtekenen tot 2024 was de juiste keuze. Het ideale scenario is dat ik Anderlecht ooit verlaat met een titel op zak. Hopelijk lukt dat zo snel mogelijk, want in het voetbal weet je nooit wat er gebeurt. Jérémy Doku had hier ook graag een prijs veroverd, maar is door omstandigheden vroeger moeten vertrekken.”

Jeremy Doku maakte de transfer wel en speelde Champions League met Rennes. “Het stak wel omdat wij ons Europees avontuur lieten liggen in de kwalificaties. Toch gun ik het Jérémy. We zijn al vrienden sinds we negen jaar oud zijn. Doku en ik werden bij de jeugd samen opgepikt met een busje in Antwerpen om hier te komen trainen. Altijd ambiance. Doku grapte en danste en ik deed mee. Ik moet eens een wedstrijd in Rennes gaan bekijken.”