Crisis bij Getafe na pandoering van jewelste tegen Spaanse vierdeklasser

Crisis bij Getafe na pandoering van jewelste tegen Spaanse vierdeklasser

17-12-2021 09:35
0

Getafe won in het voorjaar van 2020 nog van Ajax, maar is sindsdien diep weggezakt. De ploeg strijdt op dit moment tegen degradatie uit La Liga en verloor donderdag op schandalige wijze in het Spaanse bekertoernooi.

Atlético Baleares komt op het vierde niveau van Spanje uit, maar slaagde er wel in om met 5-0 van Getafe te winnen. Een bizarre uitslag, die trainer Quique Sánchez Flores aan het denken zet. "Hier zijn geen excuses voor", zegt hij tegen Marca. "We moeten ons verontschuldigen tegenover onze supporters, want dit kan echt niet."

Los Azulones, die zich na de beschamende vertoning kunnen gaan richten op de degradatiestrijd, speelden met een aantal reservespelers. Dat mag volgens de trainer echter geen excuus zijn. "We hebben er vandaag niet alles aan gedaan en dat mag niet. We hebben hier ontzettend veel spijt van, maar we moeten Baleares feliciteren."

Het seizoen kan voor Getafe nog veel erger worden. De ploeg staat negentiende in La Liga en moet drie punten goed zien te maken op Deportivo Alavés, dat op de veilige zeventiende plaats staat.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie