Fitte Haroun zit niet in wedstrijdkern Antwerp: “Ik blijf competitief”

Fitte Haroun zit niet in wedstrijdkern Antwerp: “Ik blijf competitief”

16-12-2021 09:13
3

Faris Haroun is hersteld van zijn blessure, maar de middenvelder van Antwerp viel uit de wedstrijdkern tegen KAS Eupen. Tegenover Het Laatste Nieuws reageerde de 36-jarige aanvoerder op de situatie.

Haroun blijft strijdvaardig. “Deze situatie motiveert me alleen maar meer om nóg harder te werken. Om het even welke leeftijd ik heb, ik blijf competitief. Anders was ik nooit zo ver geraakt. Ondertussen duim ik voor de ploeg. Ik hoop altijd dat Antwerp het zo goed mogelijk doet.”

De middenvelder kan de keuze van Brian Priske wel een plek geven. “Dat je er eens naast valt, maakt deel uit van het spel. Ergens kan ik het ook wel kaderen. Op het moment dat de nieuwe technische staf kwam, was ik out. Ik weet wat ik voor de ploeg kan betekenen en de mensen in België weten dat ook, maar onze huidige trainers hebben me voorlopig te weinig in het echt aan het werk kunnen zien.”

Haroun vindt dat hij ook op het veld nog iets kan bijbrengen. “Hopelijk komt dat nog. Ik blijf er van overtuigd dat ik op het veld nog steeds iets kan bijbrengen, maar ik kan natuurlijk maar belangrijk zijn als ik er op sta. In afwachting daarvan probeer ik in de kleedkamer mijn rol als kapitein zo goed mogelijk te vervullen.”