Ook Manchester United moet streep zetten door Premier League-duel wegens corona

Ook Manchester United moet streep zetten door Premier League-duel wegens corona

De Premier League-wedstrijd Brentford-Manchester United van dinsdagavond is inderdaad uit de planning gehaald. The Mancunians kampen met een corona-uitbraak op de club en speculeerden dinsdag al over een afgelasting.

Manchester United sloot maandag uit voorzorg trainingscomplex Carrington. Vanwege een mogelijk gezondheidsrisico en een gebrekkige voorbereidingstijd kwam het uitstellen van de uitwedstrijd tegen Brentford al ter sprake. Uiteindelijk heeft men verzocht om de wedstrijd inderdaad te annuleren: aan dat verzoek heeft de Premier League-organisatie gehoor gegeven, in samenspraak met zijn medische adviseurs. 'Manchester United betreurt het ontstane ongemak voor Brentford en de supporters van beide clubs', laat de topclub weten in een statement.

De Premier League begint langzaam maar zeker in de ban van corona te raken. Zondag werd de wedstrijd Brighton & Hove Albion-Tottenham Hotspur al afgelast als gevolg van een corona-uitbraak bij de Noord-Londenaren. Of Tottenham donderdag wel weer kan spelen tegen Leicester City, is nog maar zeer de vraag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie