Voormalige Club Brugge-speler Dennis moet enkel Salah voor hem laten

Voormalige Club Brugge-speler Dennis moet enkel Salah voor hem laten

11-12-2021 15:20
1

Op vrijdagavond stond Emmanuel Dennis opnieuw in de basis tegen Brentford FC en scoorde opnieuw. Het was dit seizoen al zevende treffer in de Premier League. Door de blessure van Ismaila Sarr vreesden ze bij Watford FC voor een tekort aan goals, maar in zijn afwezigheid maakt Dennis zijn naam waar.

Tegen Brentford speelde Dennis opnieuw een puike wedstrijd, deze bekroonde hij met een knappe kopbalgoal. Iets wat we hem in zijn tijd bij Club Brugge niet al te vaak zagen doen. Dennis heeft zich duidelijk verder ontwikkeld en wordt nu zelf in dezelfde adem met Mohammed Salah genoemd op vlak van doelpunten. Aangezien Dennis betrokken is bij 12 doelpunten doet enkel Salah beter in de Premier League. Die is tot nu toe betrokken bij 22 doelpunten.

Zomers koopje
De Nigeriaan kwam voor een bescheiden transfersom - volgens zijn makelaar 4 miljoen euro - over van Club Brugge. Maar hij is een speler die toch al naam had gemaakt. In het verleden viel hij op tegen Real Madrid CF, hij scoorde namelijk 2 keer in het Bernabeu. Nu bewijst hij een van de koopjes van de transferwindow te zijn.

Ranieri beaamt 
De coach van Watford, Claudio Ranieri, is ervan overtuigd dat Dennis - die in het verleden in verband werd gebracht met Manchester United en Arsenal FC - een speler is die direct naar de top kan gaan. "Ik ben erg onder de indruk van zijn prestaties," vertelt Ranieri aan Sky Sports. "Hij is heel snel, scoort doelpunten en maakt veel assists. Hij moet zich wel blijven verbeteren. Ik spreek veel met hem. Ik weet zeker dat hij aan het einde van het seizoen bij grote teams terecht kan komen - maar hij kan ook in Watford blijven!"