Refaelov kroont zich tot matchwinnaar bij Anderlecht: Kompany kent mijn waarde

Refaelov kroont zich tot matchwinnaar bij Anderlecht: "Kompany kent mijn waarde"

Gepubliceerd: zondag 5 december 2021 om 21:45zo 05-12-2021 om 21:45

Lior Refaelov kroonde zich zondag met twee doelpunten tot matchwinnaar bij RSC Anderlecht. De Israëliër heeft zich op korte tijd weer in de gratie van Vincent Kompany gewerkt en lijkt niet meer uit de basiself weg te denken.

Met zijn twee doelpunten hielp Refaelov de Brusselaars aan een 3-1 voorsprong, al leek Anderlecht dat nog even uit handen te gaan geven. Toch vreesde Refaelov daar niet voor. "Ondanks het moeilijke einde was ik er zeker van dat we zouden winnen", geeft hij aan bij Le Soir.

"Dat was ook zo tijdens de rust, toen we als groep vertelden dat we deze partij zouden gaan winnen. We groeien week na week. We proberen telkens iets te veranderen om de tegenstander te verrassen, maar jongens als ikzelf, Zirkzee en Van Crombrugge weten maar al te goed wat we moeten doen", klinkt het.

Met zijn partij toonde Refaelov andermaal aan dat hij een basisplek verdient bij de Brusselaars. Hij voelt zich naar eigen zeggen ook bijzonder goed. "Ik ben tevreden met mijn twee goals, maar het is belangrijk dat we een reeks neerzetten en Anderlecht weer naar de top kunnen loodsen. Kompany kent mijn meerwaarde voor de groep, op en naast het veld", klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws