'Derde kruisbandblessure voor Azzaoui, waarschijnlijk einde seizoen'

'Derde kruisbandblessure voor Azzaoui, waarschijnlijk einde seizoen'

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 12:12do 02-12-2021 om 12:12

Ismail Azzaoui is voor de derde keer in zijn carrière getroffen door het noodlot, meldt TC/Tubantia. De Bruselaar liep woensdagavond tegen Feyenoord een zware knieblessure op en komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie.

Azzaoui scheurde al twee keer zijn kruisband en het lijkt erop dat dit in De Kuip voor een derde keer gebeurde. De buitenspeler ging na een duel met Tyrell Malacia schreeuwend naar de grond en werd onder toeziend oog van zichtbaar aangeslagen medespelers én tegenstanders afgevoerd per brancard.

Na afloop stapte Azzaoui met krukken de Heracles-bus in. Trainer Frank Wormuth liet toen al aan TC/Tubantia weten dat hij rekende op slecht nieuws. "We zijn met Azzaoui onze tweede creatieve speler kwijt. We hebben dit seizoen geen geluk, je kunt ook zeggen: we hebben veel pech."

Azzaoui speelde tijdens het seizoen 2017/2018 voor Willem II, keerde vervolgens terug naar VfL Wolfsburg en meldde zich eind 2020 in Almelo. Sindsdien kwam hij tot vier goals en zes assists in 32 Heracles-optredens, maar daar zal het naar verwachting voorlopig bij blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws