Het was geen ingestudeerde vrije trap was, of ze hebben het me niet laten weten

"Het was geen ingestudeerde vrije trap was, of ze hebben het me niet laten weten"

28-11-2021 16:40
0

OH Leuven won vrijdag met 1-3 op het veld van leider Union. Casper De Norre tekende in het Dudenpark voor zijn eerste goal van het seizoen en blikte tevreden terug op de winst van zijn ploeg, zo schrijft OHL op haar webstek.

"Het was goed dat we zo vroeg op voorsprong kwamen", zei De Norre die de score opende na 13 minuten. Na een vrije trap van Xavier Mercier kwam de bal voor de voeten van De Norre en die twijfelde niet. Waaraan hij wel twijfelde is of het een ingestudeerde vrije trap was. "Ik denk niet dat het een ingestudeerde vrije trap was. Of ze hebben het mij niet laten weten", zei een lachende De Norre. 

De Norre dacht dat Union na de aansluitingstreffer terug in de wedstrijd zou komen door de steun van het publiek. Dat lukte uiteindelijk niet en het was Leuven dat er via Mercier 1-3 van maakte. "We hebben ons plannetje perfect uitgevoerd", aldus De Norre.

Na de 1-3-nederlaag op eigen veld tegen RFC Seraing herpakte OHL zich door met 1-3 te winnen van Union en staat het na 16 speeldagen dertiende. Op woensdag trekt OHL voor de beker naar Westerlo, de leider in 1B. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie