Lang-concurrent Danjuma toch fit na 'aanslag': 'Mag niet klagen'

Lang-concurrent Danjuma toch fit na 'aanslag': 'Mag niet klagen'

10-11-2021 19:15
2

Arnaut Danjuma heeft bevestigd dat hij weer zo goed als fit is. De ex-speler van Club Brugge viel afgelopen weekend uit met een knieblessure, maar heeft daar nu geen last meer van.

Voor de camera van ESPN vertelt Danjuma hoe het met zijn blessure gesteld is. "Ik mag niet klagen", begint de linksbuiten. "Er werd een aanslag op me gepleegd tijdens de wedstrijd, zo voelde het. Ik ben direct uit de wedstrijd gehaald tegen Getafe en heb een MRI-scan gemaakt. Die was heel positief, waarna ik me hier heb gemeld."

"De doktoren hebben er nog naar gekeken en ik trainde gisteren (dinsdag, red.) nog apart", gaat Danjuma verder. "Maar ik voel me goed. Of ik nog pijn heb? Nee, eigenlijk helemaal niet. Ik verwacht wel dat ik kan spelen", zegt de drievoudig Oranje-international lachend. "Fysiek is er geen belemmering."

Op de persconferentie van dinsdag liet Van Gaal al doorschemeren dat het goed ging met de blessure van Danjuma. "Die is wel redelijk fit, denk ik", zei de bondscoach onder meer. Bij Oranje gaat Danjuma de concurrentie aan met Noa Lang, die ook geselecteerd is.