Juve moet doorduwen: Dortmund zal Witsel niet gemakkelijk laten gaan in januari

Juve moet doorduwen: "Dortmund zal Witsel niet gemakkelijk laten gaan in januari"

03-11-2021 11:45
6

Juventus zou koste wat het kost met Axel Witsel in zee willen gaan. Het huidige contract van de Rode Duivel bij Borussia Dortmund loopt komende zomer af, maar La Vecchia Signora is deze winter al van plan om een move te maken. Zou die overstap een goede keuze zijn voor Witsel? Mario Innaurato denkt alvast van wel.

Als physical coach werkte Innaurato lange tijd samen met Witsel. De kwaliteiten van onze landgenoot zijn inmiddels genoegzaam bekend, maar is het geen risico om op je 32e (in januari mag hij 33 kaarsjes uitblazen) nog over te stappen naar één van de meest roemrijke clubs ter wereld? Innaurato vindt van niet. "Natuurlijk kan Witsel erg nuttig zijn voor Juventus. Hij heeft erg veel ervaring en kan de bal in de rangen houden", klinkt het.

Innaurato plaatst echter een kanttekening. De bal ligt immers nog steeds in het kamp van Dortmund. "Hij heeft er nog een contract van zes maanden en hij speelt, hij is titularis. Ik denk niet dat ze hem gemakkelijk zullen laten gaan in januari", is de fysiektrainer stellig. Bovendien doet Dortmund het momenteel minstens even goed als Juventus, merkt de rest van het Eleven-Sports-panel nog op.