Keert Bacca terug naar Club Brugge? Het is als een familie

Keert Bacca terug naar Club Brugge? "Het is als een familie"

29-10-2021 22:32
5

Club Brugge haalde met José Izquierdo, Wesley Moraes en Tibo Persyn deze zomer enkele ex-spelers terug in huis. Mogelijk zijn zij niet de laatste, want ook Carlos Bacca zou zomaar kunnen terugkeren.

Althans, dat sluit de spits zelf niet uit. Inmiddels is Bacca 35 jaar oud en zit hij in de nadagen van zijn carrière. Hij houdt de deur voor een terugkeer alvast open. "Club Brugge is als een familie. Wie hard werkt en goed met iedereen overeenkomt, zal er altijd een open deur vinden als hij wil terugkeren", zegt hij bij Eleven Sports.

"Dat is ook wat met José Izquierdo gebeurde", gaat Bacca verder, die mogelijk het voorbeeld van Izquierdo volgt. "Ik wijs zelf geen enkele opportuniteit af. Ik heb altijd veel genegenheid gehad voor Club en we zullen zien wat God daarover beslist", klinkt het.

Bacca werd in 2012 door Club Brugge naar België gehaald en werd al snel één van de publiekslievelingen. Na zijn passage bij Blauw-Zwart ging hij aan de slag bij FC Sevilla en kwam hij ook nog uit voor AC Milan en Villarreal. Inmiddels verdedigt hij de kleuren van de Spaanse laagvlieger Granada FC, maar heeft hij daar geen basisplek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s