Ik verdiende 1.000 euro per maand bij KV Mechelen. Bruto!

"Ik verdiende 1.000 euro per maand bij KV Mechelen. Bruto!"

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 13:45di 26-10-2021 om 13:45

Union staat momenteel autoritair aan kop in de Jupiler Pro League. Ook keeper Anthony Moris (31) speelt daar een rol in. Dinsdagavond speelt Union in de Croky Cup tegen KV Mechelen, waar hij tussen 2015 tot 2018 zeventien matchen afwerkte.

Moris ontbond in 2015 zijn contract bij Standard en kreeg een reddingsboei van KV Mechelen. Het was echter geen lucratief aanbod. "Ik durf dat nu wel toegeven: ik tekende volgens mij het kleinste contract van heel eerste klasse", klinkt het in Gazet Van Antwerpen. "Ik verdiende 1.000 euro per maand. Bruto! Mijn vrouw heeft tranen gelaten toen ze mijn contract zag, maar ik wist dat dit een unieke kans was om te tonen dat ik het hoogste niveau aankon."

Na heel wat blessures en een tussenstop bij Excelsior Virton is hij nu de onbetwiste nummer één bij Union. "Vandaag ben ik fier op waar ik sta. Want slechts weinigen ­kennen mijn volledige voor­geschiedenis. Toch heb ik nog dromen en ambities. Om mezelf te motiveren, denk ik iedere dag terug aan mijn verleden."

KV Mechelen - Union is overigens niet de enige bekerpartij tussen twee clubs uit 1A. Seraing speelt woensdagavond in eigen huis tegen STVV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws