Breaking news

Pro League komt met statement na wangedrag: “Een schande en onaanvaardbaar”

Belhocine pakt eerste overwinning als nieuwe trainer van KV Kortrijk

Belhocine pakt eerste overwinning als nieuwe trainer van KV Kortrijk

Gepubliceerd: zaterdag 23 oktober 2021 om 20:19za 23-10-2021 om 20:19

Karim Belhocine heeft zijn eerste overwinning bij KV Kortrijk geboekt. Met KVK wist hij te overtuigen tegen KV Oostende en werd er met het kleinste verschil gewonnen.

Na het vertrek van Luka Elsner verloor KV Kortrijk de eerste partij onder Karim Belhocine met 2-0 van Club Brugge, maar toonde het wel dat het misschien meer verdiende. Ook tegen KV Oostende wist het te overtuigen.

De thuisploeg nam al snel het initiatief en zocht naar een snel openingsdoelpunt tegen de kustploeg. Dat kwam er niet, al bleef het overwicht wel voor de Kerels. Daar werd de ploeg van Belhocine net voor de pauze uiteindelijk ook voor beloond. Op slag van rust scoorde Habib Gueye het openingsdoelpunt tegen KVO.

Na de pauze kreeg KV Kortrijk de eerste kansen, maar schakelde KV Oostende ook een vitesse hoger. Via onder meer Ndicka zorgde het meermaals voor gevaar, al kwam KV Kortrijk-doelman Ilic nooit echt in de problemen. Oostende speelde ook met vuur en liep onder andere Radovanovic bijna voor de 2-0 zorgen.

Gueye kreeg uiteindelijk nog de beste kansen op de 2-0 en ook een ingreep van Blessin hielp KVO niet meer om de wedstrijd onder controle te houden. KV Kortrijk hield alles achterin goed dicht, al kwam Kvasina in het slot toch nog bijna met de gelijkmaker. Zijn kopbal belandde op de lat, waardoor het 1-0 bleef.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws