Clement moet knopen doorhakken met Vormer: “Ik ben benieuwd naar zijn uitleg”

Clement moet knopen doorhakken met Vormer: “Ik ben benieuwd naar zijn uitleg”

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 10:45di 19-10-2021 om 10:45

Ruud Vormer scoorde afgelopen speeldag twee keer voor Club Brugge, maar de aanvoerder valt in de Champions League telkens uit de basis. Ook vanavond tegen Man City wordt hij op de bank verwacht.

Rene Vandereycken vindt de prestatie van Vormer afgelopen speeldag sterk. “Ik vind het echt knap hoe Vormer teruggeknokt heeft. Zijn goeie traptechniek heeft hem daarbij geholpen, maar vooral zijn ijzersterk karakter, want het was toch een mentale klap toen hij tegen PSG naast de ploeg viel. Dat hij overwoog om zijn aanvoerdersband in te leveren, toonde aan hoe zwaar hij het toen had.”

Vormer is naar de achtergrond verdwenen bij Club Brugge. “Ik vind het trouwens terecht dat de pers zo op zijn situatie inzoomt, net omdat het de aanvoerder betreft. Vormer is geen 37, hè. Hij is geen speler die ze er nog een jaar hebben bijgenomen om mentor te spelen, zoals Timmy Simons destijds. Hij was echt een dragende speler, vormde een onwrikbaar duo met Vanaken", citeert Het Nieuwsblad.

Vandereycken kijkt uit naar de uitleg van Clement. “Maar de laatste tijd werd er echter meer over het duo Lang-De Ketelaere gesproken: niet evident. Of Vormer nu straks tegen Man City, dat net als PSG in een 4-3-3 speelt, in de basis staat of niet: ik ben heel benieuwd naar de uitleg die Clement over zijn keuze zal geven. Al is hij zeker niet verplicht om die te geven. Hoe dan ook heeft Club Brugge tegen City minder kans dan tegen PSG. Deze tegenstander is de moeilijkste.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws