'Liverpool steekt Arsenal en Leeds voorbij in de transferstrijd om gegeerde Lang'

'Liverpool steekt Arsenal en Leeds voorbij in de transferstrijd om gegeerde Lang'

Gepubliceerd: zondag 17 oktober 2021 om 23:06zo 17-10-2021 om 23:06

De naam van Noa Lang zingt dezer dagen luid rond in voetbalminnend Europa. Vooral in Engeland zijn zijn uitstekende prestaties bij Club Brugge en het Nederlandse elftal niet onopgemerkt voorbijgegaan. Niemand minder dan Liverpool FC zou zich nu in de transferstrijd gestort hebben.

Volgens Calciomercato leiden The Reds momenteel zelfs de dans om de vleugelaanvaller van Club. Met Arsenal FC en Leeds United verschenen de voorbije weken en maanden al twee kapers op de kust. Die laatste club deed vorige zomer zelfs een verwoede poging om Lang in te lijven. Club Brugge vond het bod vanuit Leeds echter onvoldoende aantrekkelijk.

Met Liverpool hebben die twee Engelse clubs alvast een vette concurrent gekregen. De winnaars van de Champions League 2019 zouden er momenteel het best op staan bij Club Brugge. Calciomercato weet ook hoeveel Lang zou moeten kosten: tussen de 25 en de 30 miljoen euro. De Italiaanse website omschrijft de Nederlander als één van de grootste jonge talenten uit het Europese voetbal van dit moment.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws