Kompany wil bij Anderlecht geen excuses tegen STVV: Mag geen probleem zijn

Kompany wil bij Anderlecht geen excuses tegen STVV: "Mag geen probleem zijn"

Gepubliceerd: zaterdag 16 oktober 2021 om 18:44za 16-10-2021 om 18:44

STVV wist dit seizoen al indruk te maken in wedstrijden tegen topclubs. Het won van KAA Gent en Standard, terwijl het KRC Genk bijna van puntengewin wist te houden. Dat weet ook Vincent Kompany.

Het kunstgras van STVV maakt het er voor bezoekende ploegen niet makkelijker op, maar voor Kompany mag dat geen thema zijn voor zijn ploeg. "We hebben een jonge spelersgroep die wel gewend is om op dergelijke ondergrond te spelen", zegt hij op zijn persconferentie.

"Dat mag dus geen probleem zijn", gaat Kompany verder, die aangeeft er zelf niet graag op te spelen. "Als ik nog zou spelen, zou dat wel iets anders geweest zijn, maar dat is niet langer het geval", lacht hij.

De trainer van RSC Anderlecht wil alleszins veel punten pakken de komende weken. "Het is nu tijd om de goede prestaties om te zetten naar puntengewin. Een relatief makkelijk programma? Ik ga heel voorzichtig blijven. Ik probeer er voor te zorgen dat de mindset van onze groep niet wijzigt. We hebben met Genk, Gent, Standard en Club Brugge, en ook Oostende, een pittig programma achter de rug. We willen nu verder progressie boeken", besluit Kompany.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws