Breaking news

'Cercle Brugge heeft trainer beet en stelt Antwerp-bekende voor'

Zulte-coach Dury sneert na geruchten: “Zouden zich beter moeten informeren”

Zulte-coach Dury sneert na geruchten: “Zouden zich beter moeten informeren”

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 17:04vr 15-10-2021 om 17:04

Francky Dury werd even in vraag gesteld bij Zulte Waregem, maar de club kwam met een statement. De coach van Essevee laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over de geruchten.

Dury heeft duidelijkheid gekregen. “Ik heb duidelijkheid gekregen van het bestuur, wat ook gestaafd werd door een statement. Daar ben ik ook dankbaar voor. Dat toont toch hoe de clubleiding ertegenover staat. Het probleem is dat in de media negatieve zaken gemakkelijker belicht worden. Er werd bij momenten gezocht naar spijkers op laag water.”

Dury is niet te spreken over de berichten. “Soms is het beter dat media zich beter informeren voor ze iets schrijven, want wat door de media geschreven wordt, heeft een enorme impact. Dat durven ze echter al eens te vergeten. Mensen worden veroordeeld op basis van een momentum en dat vind ik niet correct.”

De coach was verrast door sommige geruchten. “Vergeet niet: hadden we gewonnen tegen Cercle, dan hadden we op vandaag twaalf punten en dan was al dit allemaal niet geschreven. Ik heb de laatste dagen zaken gehoord en gelezen die mij echt verrast hebben. Maar daar kan je als coach niets aan doen.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Dury hier gelijk?

Ja
65%
Nee
35%
(65 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws