Musonda voetbalt weer: Hij kan nog een carrière uitbouwen van enkele jaren

Musonda voetbalt weer: "Hij kan nog een carrière uitbouwen van enkele jaren"

15-10-2021 18:15
9

Zo goed als elke waarnemer had hem al afgeschreven na jarenlang (!) blessureleed, Charly Musonda staat echter weer op een voetbalveld en maakte intussen ook al weer zijn eerste minuten bij de U23 van Chelsea. Is er nog hoop voor het voormalige toptalent?

Volgens Jean-Francois Lenvain wel. De voormalige jeugdcoach en lid van de sociale eenheid van Anderlecht heeft regelmatig contact met Musonda. "Hij kan nog steeds een carrière van zeven à acht jaar uitbouwen bij enkele mooie clubs", citeert La Dernière Heure Lenvain.

Na maar liefst 25 opeenvolgende maanden in de lappenmand moeten de verwachtingen echter ook worden getemperd. "Je mag niet meer hopen dat hij de carrière gaat maken die hem op jonge leeftijd werd voorspeld. Dan ga je als supporter worden teleurgesteld."

Maar een voetbalcarrière kan dus wel nog voor de inmiddels 25-jarige Musonda. "Ik heb zeker het laatste jaar regelmatig contact met hem en hij is echt veranderd. Hij is nederig en realistisch. Hij zal al lang blij zijn als hij weer op niveau profvoetbal kan spelen", besluit Lenvain.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie