Delcroix (Anderlecht) denkt al aan de toekomst en duidt zijn droombestemming aan

Delcroix (Anderlecht) denkt al aan de toekomst en duidt zijn droombestemming aan

Bij RSC Anderlecht spelen er flink wat jongere spelers die mogen hopen om ooit in de grootste competities ter wereld te spelen. Hannes Delcroix is er daar één van. De verdediger heeft ook een bestemming voor ogen.

Tegenover HLN Sportcast spreekt hij duidelijke taal, Delcroix zou graag eens in Duitsland spelen. "De Bundesliga spreekt mij wel aan, zoals zo veel competities", klinkt het. Al speelt zijn droomploeg niet in Duitsland, maar wel in Engeland. "Een ploeg die mij aanspreekt is Liverpool" klinkt het.

Delcroix zal zich dus in de kijker moeten spelen om in één van die landen aan de slag te kunnen gaan. De verdediger moet echter nog even wachten. Door een blessure zal hij hoogstwaarschijnlijk pas in januari weer fit zijn.

Daarna zal hij moeten vechten voor een plekje in de basis, al geniet Delcroix wel van veel vertrouwen van trainer Vincent Kompany. "Hij is heel belangrijk voor mij, aangezien hij als verdediger speelde. Voor mij is er in dat opzicht geen betere trainer mogelijk", besluit Delcroix.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie