Moeskroen erg misnoegd na twijfelachtige strafschopfout én uitsluiting Lepoint

Moeskroen erg misnoegd na twijfelachtige strafschopfout én uitsluiting Lepoint

04-10-2021 15:45 Laatste update: 10:36
0

Royal Excel Moeskroen wist haar puntenaantal afgelopen weekend te verdubbelen, maar als er na zeven speeldagen slechts twee streepjes achter je naam staan, is dat geen prestatie om trots op te zijn. Op het veld van Lierse Kempenzonen had het misschien anders kunnen lopen, ware er niet de uitsluiting van Christophe Lepoint.

Net na de pauze en bij een 1-1-tussenstand kon Hakim Abdallah alleen op het Henegouwse doel af. Lepoint trachtte hem nog in te halen, hield zich in wanneer hij te dicht bij de aanvaller komt, maar Abdallah ging alsnog liggen. Scheidsrechter Kevin Debeuckelaere wees prompt naar de stip én duwde de ervaren Lepoint gedecideerd een rode kaart onder de neus. Bij Moeskroen is men duidelijk niet te spreken over die beslissing, zo blijkt uit de emoji bij een post op sociale media.

Uit de herhaling valt ook erg moeilijk af te leiden of Lepoint zijn tegenstander wel degelijk raakt. Aangezien er geen VAR aanwezig is in Eerste Klasse B, kon de beslissing van Debeuckelaere ook niet meer teruggedraaid worden. Abdallah zette de strafschop om. Gelukkig voor Moeskroen zou diezelfde Abdallah enkele minuten later de schlemiel worden door met een eigen doelpunt de 2-2-eindstand op het bord te zetten.

Overigens kregen de troepen van Enzo Scifo in de slotfase nog een domper te verwerken. Joachim Carcela moest evenzeer vroegtijdig gaan douchen. Met negen tegen elf slaagde Moeskroen er toch in om het gelijkspel over de streep te trekken, goed voor een tweede punt van het seizoen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie