UPDATE: ‘Anderlecht stuit op probleem met Hjulmand’

UPDATE: ‘Anderlecht stuit op probleem met Hjulmand’

06-01-2019 15:40 Laatste update: 15:55
35

RSC Anderlecht is nog steeds op zoek naar een nieuwe coach. Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Fred Rutten in pole position zou liggen, maar nu zou de Deen Kasper Hjumand toch prioriteit zijn.

Het Nieuwsblad meldt dat er intern een discussie bezig is over wie de coach moet worden. De keuze lijkt uiteindelijk te zijn gevallen op de Deen. ‘Uiteindelijk lijkt men in Hjulmand toch de beste optie voor de toekomst te zien. Volgens de club zou de honger bij de Deen het grootst zijn’, meldt de krant.

Er moeten echter nog heel wat plooien worden gladgestreken. Er moet nog een akkoord worden gevonden met de huidige club van Hjulmand: Nordsjaelland. Maandag vertrekt Anderlecht op winterstage. Waarschijnlijk nog steeds zonder coach.

Update 06/01, 15.40: Nordsjaelland lijkt niet zomaar te willen meewerken aan een vertrek van Hjulmand, zo laat Het Laatste Nieuws weten. De Denen vragen meer dan 1 miljoen euro als afkoopsom. Dat vindt Michael Verschueren te hoog en paars-wit probeert nog te onderhandelen. Fred Rutten is alvast het alternatief.