Update: 'Napoli krijgt concurrentie van Turkse topclub voor Mignolet'

Update: 'Napoli krijgt concurrentie van Turkse topclub voor Mignolet'

24-07-2018 22:00
5

Simon Mignolet zit op een zijspoor bij Liverpool FC. De Belgische doelman zoekt samen met zijn entourage naar een oplossing. Mogelijk ligt zijn toekomst in de Serie A, waar een topclub zich gemeld heeft voor de Rode Duivel.

Hij speelde dan wel geen minuut op het WK, toch staan een pak clubs in de rij voor Mignolet. De Truienaar heeft ondertussen al heel wat Europese ervaring opgedaan, dat heeft ook AS Roma opgemerkt. Het Belang van Limburg bevestigt de interesse van de Italiaanse grootmacht.

Roma is door het vertrek van Alisson Becker naar Liverpool op zoek naar een nieuwe doelman. Mignolet kan de omgekeerde beweging maken. De Rode Duivel heeft bij Liverpool nog een contract tot 2021.

Bankzitter bij Liverpool
Bij The Reds kwam Big Si amper nog aan de bak. De Rode Duivel moest zijn basisplaats afstaan aan Lorius Karius. Ondanks het feit dat de Duitser geen feilloze indruk naliet, koos trainer Jurgen Klopp steevast voor zijn landgenoot.

Update 22.00 uur: Volgens The Sun krijgt Napoli concurrentie uit Turkse hoek. De Engelse tabloid meldt dat Besiktas 13,5 miljoen euro wil betalen voor Mignolet. De Turkse topclub verkocht onlangs zijn doelman Fabri aan Fulham en is op zoek naar een nieuwe numer één.