'Gelukkig hebben de Lukaku's niet nog een broer, dan zaten we echt in de miserie'

'Gelukkig hebben de Lukaku's niet nog een broer, dan zaten we echt in de miserie'

05-07-2016 13:30
4

Niet enkel bondscoach Marc Wilmots krijgt een pak kritiek na de uitschakeling van de Rode Duivels in de kwartfinales van het EK. Ook de broertjes Lukaku krijgen het hard te verduren.

De Waalse analist Stéphane Pauwels is bijzonder hard voor de clan-Lukaku. Hij wijst Romelu Lukaku als één van de schuldigen aan voor de uitschakeling. "Lukaku is gewoon een kegel. Hij brengt echt niets bij!", is Pauwels bijzonder streng in Téléfoot. Pauwels had liever een andere spits in de basis zien staan. "Als je Michy Batshuayi op de bank hebt zitten en je brengt die pas in de 83ste minuut in... Puur kwalitatief gezien is hij de beste van onze spitsen, maar hij mag gewoon niet spelen."

Romelu Lukaku is niet de enige die kritiek krijgt. Kleine broer Jordan Lukaku kreeg zijn eerste speelminuten op het EK tegen Wales, maar zag er niet altijd even goed uit. "En dan hebben we zijn broer ook nog... Nog een geluk dat de Lukaku's niet nog een broer hebben, want dan zaten we pas echt in de miserie", aldus Pauwels.