Manchester United presenteert Antony die contract to 2027 tekent

Manchester United presenteert Antony die contract to 2027 tekent

01-09-2022 12:15
4

Het was al bekend dat Antony Ajax had ingeruild voor Manchester United, maar nu is de 22-jarige Braziliaan ook officieel voorgesteld bij United. Hij tekent er een contract tot de zomer van 2027. In het contract zit ook een optie op nog een jaar.

Na lang onderhandelen zijn Ajax en United tot een akkoord gekomen over de transfer van Antony. Manchester United betaalt 94 miljoen euro, exclusief bonussen, voor de Braziliaanse aanvaller. Op de officiële kanalen van The Red Devils spreekt Antony voor het eerst over zijn overgang. "Het is een ongelooflijk moment in mijn carrière om te tekenen bij een van de meest iconische clubs ter wereld."

"Spelen onder Erik ten Hag bij Ajax was perfect voor mij en mijn ontwikkeling", liet Antony optekenen, die lovend spreekt over Ten Hag. "Zijn speelstijl en manier van coachen halen het beste uit mij. Hij vertelde over zijn plannen en ambities in Manchester. Ik kijk er heel erg naar uit om hier aan de slag te gaan."

John Murtough, sportief directeur bij United, is enorm blij met de nieuwste aanwinst bij zijn club. "Hij is een van de meest veelbelovende talenten in Europa. Hij beschikt over het juiste profiel om te renderen in het dynamische aanvalsspel van Ten Hag."