Antwerp heeft doelpuntenmaker in huis gehaald: Janssen is uitstekend

Antwerp heeft "doelpuntenmaker" in huis gehaald: "Janssen is uitstekend"

19-06-2022 16:40 Laatste update: 16:41
23

Royal Antwerp FC heeft met de komst van Vincent Janssen al stevig uitgehaald op de transfermarkt. De voormalige aanvaller van Tottenham en AZ verliet Mexico voor een terugkeer naar Europa. Een goede zet van beide partijen, oordeelt Youri Mulder.

De Nederlandse analist gelooft dat Antwerp met Janssen een echte doelpuntenmaker in huis heeft gehaald. "Janssen is een uitstekende afwerker met een droge vlakke trap", klinkt het in een interview met Sporza.

Volgens Mulder is Janssen ook een harde werker, die enorm goed zal passen bij het spel van The Great Old. "Antwerp wil op de helft van de tegenstander spelen, dat ligt hem wel", oordeelt Mulder. "Maar het is simpel: hij zal gewoon moeten leveren, doelpunten maken dus. De kwaliteit heeft hij alvast."

Voor Janssen is het nu ook een terugkeer naar Europa. De voorbije jaren kwam hij uit voor het Mexicaanse Monterey. "In Mexico zat hij ook goed, hoor. Voor ons is dat allemaal wat uit het zicht, maar er wordt daar grof geld verdiend als voetballer in toch een leuke competitie. Voor Janssen is het een uitgelezen mogelijkheid om zijn carrière in Europa weer te herlanceren", besluit hij.