Oostende geeft dubbele marge weg tegen tien Brusselaars: Nooit controle gehad

Oostende geeft dubbele marge weg tegen tien Brusselaars: "Nooit controle gehad"

26-09-2021 21:34
2

KV Oostende kan zichzelf wel voor het hoofd slaan. Tegen RSC Anderlecht ging het met een 2-0-voorsprong rusten, waarna tegenstander Christian Kouamé luttele minuten na de pauze met rood van het veld moest. Toch gaven De Kustboys hun dubbele bonus nog uit handen: 2-2. Dat doet pijn bij Brecht Capon.

De ervaren rechtsachter van KVO vond evenwel niet dat zijn elftal de zege verdiend zou hebben. "We hebben serieus afgezien tegen dit Anderlecht", blaast hij bij SporzaOostende moet de hand volgens hem echter in eigen boezem steken. "We hebben nooit echt de controle over de wedstrijd gehad", beseft Capon, ook al mocht de thuisploeg bijna een volledige helft tegen tien man voetballen.

KVO speelde dan ook "niet op haar best". "Er was te weinig rust aan de bal en de kansen werden niet goed uitgespeeld", is Capon streng. Daarentegen had hij wel lovende woorden voor de mentaliteit van zijn ploegmaats, die van begin tot einde geknokt hebben om toch nog een resultaat over de streep te trekken. Door dat ene puntje blijft Oostende hangen in de middenmoot van het klassement.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie