Guardiola bezingt lof van geweldige Lukaku: Bij Inter stap vooruit gezet

Guardiola bezingt lof van "geweldige" Lukaku: "Bij Inter stap vooruit gezet"

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 10:05za 25-09-2021 om 10:05

Tussen al het WK-wielrengeweld door staat er ook in voetballand een affiche op het programma die doet watertanden. Over het Kanaal kijken Manchester City en Chelsea FC elkaar in de ogen, de twee finalisten van de voorbije Champions League. Op zijn persconferentie had Pep Guardiola speciale aandacht voor Romelu Lukaku.

In vergelijking met de CL-finale van mei is de intrede van Big Rom de grootste verandering bij beide clubs. "Ik ga niet ontkennen wat voor een geweldige speler Lukaku is", strooide Guardiola met lof op zijn praatje. "Hij kent de Premier League. Bij Inter heeft hij een volgende stap gezet, omdat Conte elke speler beter maakt met wie hij samenwerkt. Het team was al erg sterk en is alleen maar sterker geworden."

"Hij houdt de lange ballen bij en biedt de aanvallende middenvelders en vleugelverdedigers zo de kans om tussen de lijnen te spelen", legt de trainer van Man City de meerwaarde van Lukaku uit. "Dus ja, die ploeg staat verder dan vorig jaar, maar dat is de uitdaging. Ik ben niet ontgoocheld over mijn eigen ploeg. Wij zijn de kampioenen van de Premier League, de runners-up van de Champions League en de winnaars van de League Cup", merkt Guardiola nog even fijntjes op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Scoort Lukaku tegen Man City?

Ja
65%
Nee
35%
(34 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws