Toch vertrek van Lang bij Club Brugge? Leeds zal volgende zomer terugkeren

Toch vertrek van Lang bij Club Brugge? "Leeds zal volgende zomer terugkeren"

Gepubliceerd: woensdag 8 september 2021 om 22:17wo 08-09-2021 om 22:17

Er werd een hele poos gespeculeerd over een vertrek van Noa Lang bij Club Brugge. Leeds United toonde naar verluidt interesse, maar tot een transfer kwam het niet. Wat niet is, kan echter nog komen.

Leeds United had Lang ook op het verlanglijstje staan, maar haakte af door de hoge vraagprijs van Club Brugge. Dat vertelt Joe Wainman bij GiveMeSport. "Het ding met Club Brugge is dat ze al Koussounou en Dennis voor grote sommen verkocht hadden, dus ze hadden geen geld nodig. Ze konden zich dus veroorloven om Lang te houden", klonk het.

"Ik had gedacht dat Club op het einde van de transferperiode misschien wat geld nodig zou hebben, maar doordat ze andere spelers verkocht hadden, waren ze gezond", ging hij verder. Volgens Wainman blijft Leeds de Nederlander echter volgen. "Ik denk dat we misschien volgende zomer voor Lang zullen terugkeren", aldus de Engelsman.

Lang is alvast goed begonnen aan het nieuwe seizoen bij Club Brugge. Na zeven duels heeft hij twee doelpunten en vier assists achter zijn naam staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws